KNÄSKYDD DE LUX MED MAGNETER, TRIPPEL FUNKTION-M

KNÄSKYDD MED MAGNETER, GER STÖD, MINSKAR SMÄRTA, ÖKAR BLODCIRKULATION

KNÄBAND MED 8 MAGNETER FÖR SMÄRTLINDRING OCH STABILITET

MAGNETKNÄBAND FÖR SMÄRTLINDRING VID MUSKELVÄRK ELLER ARTROS

MAGNETER HAR HJÄLPT MÅNGA AV VÅRA KUNDER I ÖVER 20 ÅR.
Forskning visar att 7 av 10 blir rörligare och upplever mindre smärta i muskler och leder med hjälp av magneter.

HÅLFOTSMAGNET VID VÄRK, PASSAR ALLA, BÄTTRE ÄN MAGNETSULOR

MAGNETER STIMMULERAR NERVER I FOTEN SOM HAR + FUNKTIONER PÅ HELA KROPPEN

SAMMA FUNKTION SOM MAGNETSULOR PASSAR BÄTTRE, HÅLLER LÄNGRE

Ryggmagnetbälte 95-110cm, för tillfällig värk, stela muskler

Magnetbälte för tillfällig smärtlindring i mage och ryggmuskelatur

Armbågsskydd, keramiska fibrer för smärtlindring

ARMBÅGSSKYDD MED KERAMISKT TYG BIDRAR TILL SMÄRTLINDRING I ARMBÅGEN

MAGNETER LÖSA 18 PACK ÖKAR BLODCIRKULATIONEN, SMÄRTLINDRAR

MAGNETER MUSKELAVSLAPPANANDE GER ÖKAD STYRKA , BÄTTRE BALANS INKL. TYG 20x12 cm

RYGGBÄLTE FÖR STÖD VID TILLFÄLLIG SMÄRTA 70-83 cm,

RYGGBÄLTE FÖR STÖD VID TILLFÄLLIG VÄRK. MIDJEMÅTT 70- 83 cm

Vad är magnetprodukter bra för?

En bra blodcirkulation är viktig för god hälsa.

Mycket goda resultat har uppnåtts vid värk i axlar, rygg och armar, artros, reumatism, ischias.

Cellens ämnesomsättning

Alla celler har en elektrisk laddning, innanför cellmembranet är den negativ (-) och utanför positiv (+). För cellens ämnesomsättning behövs syre och näring, som ger energi och slaggprodukter.  Det ökade blodflödet gör att slaggprodukter (mjölksyra) transporteras bort i högre grad än normalt efter muskelarbete, vilket ger mindre negativa effekter såsom träningsvärk och stelhet.

Magnetsulor

I maj 2003 gjordes en studie med magnetsulor för 375 patienter med diabetesneuropati. Denna dubbelblindstudie pågick i 4 månader och bekräftade att det magnetiska fältet från sulorna gav en klar förbättring när det gäller patienternas problem med bl.a. utstrålningar till fötterna, domningar, stumhet och värk. Länk till magnetsulor.

Pain@way Ryggmagnetbälte med keramiska fibrer

Ger smärtlindring till 98 av 100 och helt utan biverkningar, en av våra mest omtyckta och använda produkter. Dubbel teknik för smärtlindring, keramiska fibrer och magneter. Kan även användas för mage höft eller lår genom att placera magneterna över det område som smärtar. Tunn, lätt, syns inte under kläderna, skön att bära och ger resultat direkt

Magnetband

År 1976 publicerade doktor Kyoichi Nakagawa, direktör för Isuzu-sjukhuset i Tokyo, en granskning av 68 forskningsrapporter och böcker. Han fann sju olika studier som rapporterade om lindring av smärtor och stelhet i axlarna hos patienter som bar magnetarmband. Av dem som bar riktiga magneter, med fältstyrkor på mellan 200 och 1 300 gauss, rapporterade i genomsnitt 78 % förbättringar, jämfört med bara 17 % i kontrollgruppen som bar magnetattraper. En av rapporterna fann att 1 300 gauss-magneterna var effektivare än de svagare på 200 gauss (Yamada m.fl. 1976, opublicerad rapport till Japans hälsovårdsdepartement). Av egen erfarenhet och de tillgängliga bevisen drog Nakagawa slutsatsen att statiska fält behövde ha en styrka på minst 500 gauss för att vara effektiva. Länk till magnetarmband.

Sömnsvårigheter

I en dubbelblindstudie vid tre japanska sjukhus (Kaoseikai Suzuki, Sanikukai och Tokyo Communications Hospitals: Shimodair, 1990) undersöktes 431 personers sovvanor. Av dessa sov 56 personer på icke-magnetiska madrasser, medan de övriga hade madrasser med 104 st. magneter på 750-950 Gauss. Efter sex månaders användning rapporterades försökspersonerna med magnetmadrasser en sömnförbättring på 76-95 %. Över 50 % rapporterade en förbättring inom tre dagar, och efter fem dagar hade siffran ökat till 70 %. Man fann inga onormala effekter på matsmältning, cirkulation eller neuroperceptiva system efter sex månaders användning. Länk till magnetmadrass.

Menstruationssmärtor

Lindring av menstruationssmärtor var bara en av de fördelar som Suprun och Kerchevitj från Sankt Petersburg rapporterade i sin sammanställning av gynekologiska studier från 1989. I ett försök behandlades kvinnor med svåra menssmärtor med en 400 gauss-magnet på magen i en halvtimme varje dag under andra hälften av menstruationscykeln. Efter tre omgångar med en månad mellan behandlingarna upplevde över 90 % av kvinnorna en förbättring.