HAVTORNSPULVER

Havtornspulver är naturens multivitamin 
Torkade bär och frukter innehåller både vitaminer, mineraler, antioxidanter och nyttiga fetter och kan inte överdosseras eller skapa obalanser i kroppen. 

Goda vitamindepåer är viktigt för ditt immunförsvar och din framtida hälsa. Som bonus ger C-vitamin också ungdomligare hy.

Ekologiskt Havtornspulver är det av jordens bär som innehåller flest vitaminer i stor mängd. Havtornsbär innehåller höga halter av de antioxidativa vitaminerna C, A, E, K och P med högt flavonoid innehåll. 

Havtorn innehåller 20 olika mineraler och spårämnen Bl.a. fosfor, kalium, kalcium, koppar, mangan, magnesium, natrium, järn och zink.

Havtorn innehåller B12 som många äldre lider brist på. Havtorn innehåller även olika former av B-vitamin: B1, B2, B3, B5, B6, B12, A, E och K-vitamin, 7 olika flavonoider, karoten, folsyra. 

Dosering Havtornspulver: 1-2 tsk per dag. Kan strös på gröt, fil, yoghurt eller blandas i ett glas med vatten tillsammans med nyponpulver, rör om och drick. 

80% AV DITT IMMMUNFÖRSVAR SITTER I MAGEN

Vi rekommenderar kosttillskott i naturlig form som bidrar till rikligare upptag av antioxidanter, vitaminer, mineraler, enzymer och spårämnen, framför multivitaminer och kemiska tillsattser.

Vitaminer är ämnen som kroppen själv inte kan tillverka 
Vitaminer behöver vi få i oss genom det vi äter, som mat eller kosttillskott. Helst i kombination med mineraler och microämnen som ingår naturligt i våra torkade pulver, för  ett ökat upptag och funktion i kroppen.

HAVTORNSPULVER 2x300 gr MED 20 OLIKA MINERALER OCH SPÅRÄMNEN

HAVTORNSPULVER EKO, KOSTTILLSKOTT MED FLEST VITAMINER, MINERALER I STOR MÄNGD

HAVTORNSPULVER 300 gr MED 20 OLIKA MINERALER OCH SPÅRÄMNEN

HAVTORNSPULVER EKO, KOSTTILLSKOTT MED FLEST VITAMINER, MINERALER I STOR MÄNGD

Totalsumma:
    Till kassan